Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lanai

4. 10. 2011 9:09
Na Bangok

a jeho chrámy a atmosferu  města se nedá zapomenout . A být jen u moře a nevidět Bangok to je jak když jsi nebyl v Thajsku. A je také zajímavé moje dcera si tam dopředu po internetu dala zakázku do salonu  na svatební šaty ,nakonec si oblek  a veškeré doplňky  privezl i ženich  a klobouk dolu jak byly kvalitně ušité.R^

0 0
možnosti

Camino.

29. 9. 2011 20:04
Drogy, prostituce a chrámy.

Nadherne jste to popsal, diky expresu z letiste je dnes cesta k prvnimu sky train za 20 min., drive to bylo autobusem, nebo pro ty, kteri nemeli dost informaci na 1-2 hodiny. Vodni taxi pres puld mesta za 14 bahtu take neni k zahozeni.

A ten sever (Chian Mai a dale) definitivne udelejte. Je tam jedna mala cestovni kancelar, s kterou se muzete zajet podivat do "elephant sancuary", muzete tam i zustat na par dnu (stoji to trochu vice), pracovat a starat se o slony, kteri byli zachraneni (1 oslepena svym majitelem, pak jeden 3 nohy, slapl v Kambodzi na minu a pod.), nadherne misto s nadhernymi lidmiR^ Pokusim se najit link a dam Vam to sem.

0 0
možnosti

Camino.

30. 9. 2011 3:36
Pokud Vas to bude zajimat,

http://www.globalteer.org/thailand

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1905x
Jmenuji se Zajíc Jiří(1975) a jsem občanem České Republiky. Dlouhodobě žiji právě zde ve Vietnamu. Budete se nejspíše ptát, co že nás vedlo k založení tohohle webu? Odpověď je jednoduchá. Tato překrásná a zcela jistě hodně zajímavá země, je tak trochu neprávem turisticky opomíjená. Je to možná dáno tím, že zde panuje komunistický režim a v neposlední řadě i tím, že v evropě je silná vietnamská komunita. Mnozí si vytvořili svůj vlastní obraz na tuhle zemi.

vietnamtravel.cz

http://vietnamtravel.cz/

Seznam rubrik